Maak het nieuws

Increase pictogram

Persrelaties

PR verhoogt de bekendheid, merkherkenning en sales. Het is de meest (kosten)efficiënte manier om jouw bedrijf te laten kennen in België.

Light bulb pictogram

Tech •corporate •startup

Of je nu een startup bent of een gevestigd bedrijf, met persrelaties bereik je steeds de juiste beslissingnemers.

Worldwide pictogram

Native communicatie

Elke regio zijn kenmerken. Geef je business een boost in Wallonië, Vlaanderen en Brussel met een lokale PR-partner.

Zij maakten het nieuws.

in de media

Photo of Rodrigue Delépine in Brussels

Over Comiti.

freelance LOKALE PR-PARTNER

Comiti is een public relations dienst (NL/FR) opgericht door Rodrigue Delépine, gespecialiseerd in IT, B2B en startup PR.

Of je nu een multinational bent of een jonge startup met ambities om te groeien in Vlaanderen, Brussel of Wallonië, ik vertel jouw verhaal aan de juiste journalisten en media.

Klanten.

TESTIMONIALS

B2B Persrelaties

Vertaal jouw B2B groeiverhaal naar een interessante invalshoek voor de pers. Of het nu voor een krant of voor een gespecialiseerd magazine is, alles begint met kwalitatieve content.

Corporate positioning

Stap af van inside-out communicatie en luister naar de markt. Laat je bedrijf groeien door inzicht te krijgen in je ideale klant en zijn gedrag. Weet hoe je klantenbestand jouw bedrijf ervaart en op welke manier je hierop kan inspelen.

Expertise in Tech en IT

Van Artificiële Intelligentie tot hybride cloud, over cyber security en managed services, thuis zijn in het complexe IT-landschap is van essentieel belang om gerichte boodschappen te communiceren naar de gespecialiseerde IT-, Tech- en business-pers.

Groei van startups

Publieke Relaties is een van de meest (kosten)effectieve tools om snel een breder publiek te bereiken en het vertrouwen van de markt te winnen. Of het nu gaat om de lancering van een nieuwe dienst, of gewoon om meer bekendheid te creëren rond jouw bedrijf, PR is een must in de marketingstrategie van elke startup. Het groeiverhaal van jouw startup kan een headline worden.

Lokale communicatie

In België heeft elke regio zijn specifieke kenmerken. Kies voor een lokale en meertalige partner (Frans en Nederlands) die de culturele verschillen begrijpt en jouw verhaal kan vertellen in Vlaanderen, Wallonië of Brussel.

Crisis PR

In moeilijkere tijden moet je kunnen rekenen op een ervaren partner om jou de juiste weg te tonen. Een doordachte planning is de sleutel om het vertrouwen te behouden van je stakeholders.