Belgische scale-up Bizzy opent kantoor in Amsterdam

Bizzy logo

Belgische scale-up Bizzy zet internationale ambities kracht bij met opening kantoor Amsterdam

Het platform voor het vinden en begrijpen van leads via slimme bedrijfsinformatie beschikt over gegevens van meer dan 21 miljoen bedrijven

Bizzy, het platform voor het vinden en begrijpen van leads via slimme bedrijfsinformatie, zet haar exponentiële groei door en opent een kantoor in Amsterdam. In minder dan 3 jaar tijd telt de Belgische scale-up meer dan 30 medewerkers, waarvan nu 8 in Nederland. 

Bizzy combineert officiële (Staatsblad etc.) en dynamische data (LinkedIn, websites etc.) om unieke bedrijfsprofielen te creëren waarmee professionals zoals sales medewerkers of analisten makkelijk de juiste lead kunnen vinden voor hun onderneming.

Via handige functionaliteiten zoals een zoekopdracht op topic, lookalikes of signalen uit de markt kunnen gebruikers hun prospecten snel identificeren, kwalificeren en benaderen. Ondertussen beschikt het B2B-dataplatform over informatie van meer dan 21 miljoen bedrijven en 30 miljoen contacten in België, Nederland en Frankrijk.

10.000 maandelijkse actieve gebruikers

Bizzy zag het licht in 2021, oorspronkelijk als applicatie om meldingen te ontvangen over nieuwe bestuurders. In slechts 3 jaar tijd is de scale-up gegroeid tot een volwassen platform voor leadgeneratie via slimme bedrijfsinzichten dat maandelijks 10.000 actieve gebruikers aantrekt. Het bedrijf telt nu een dertigtal medewerkers in België en Nederland en mikt dit jaar op een omzet van 3 miljoen euro.

“Vandaag mogen we 8 nieuwe salesmedewerkers verwelkomen in ons gloednieuw kantoor in Amsterdam. Vanuit hier willen we de Nederlandse en Franse markt gaan bedienen. Dit is echter maar het begin en onze ambities zijn uitgesproken: wij willen marktleider worden in Europa op het vlak van leadgeneratie via slimme bedrijfsinformatie,” aldus Hendrik Keeris, CEO van Bizzy.

Toekomstgericht

Ook op het vlak van productontwikkeling zit Bizzy niet stil. De Gentse speler verbetert voortdurend de kwaliteit van zijn data en wil zijn platform uitbreiden met nieuwe AI-functionaliteiten. De scale-up bereidt ook een kapitaalronde voor om de groei nog meer te versnellen.

Over StarApps

StarApps is een venture builder die innovatieve ideeën omzet in succesvolle Gentse scale-ups. De studio werd opgericht door de ondernemers die aan de wieg stonden van onder meer Netlog, Twoo, Delta, Realo, Rydoo en Pitchdrive. Van de tien beoogde ventures zijn er reeds vier opgericht: FixForm (platform voor gebouwenbeheer), Introw (collaboratieplatform voor sales), Bizzy (B2B prospectieplatform) en Donna (AI assistent voor sales).

Gepubliceerd in De Tijd, Trends, Made in etc.